Earning Roleplaying - Mendocino

Hitta på något skoj

Ja det kanske är dags att hitta på något skoj ihop på jobbet. Ja det kan vara så att det är dags att göra något tillsammans. Så att det blir lite mer gemenskap på jobbet. Det kan behövas för att komma lite bättre överens eller bara för att ha det lite extra kul tillsammans.

Ja det är nog viktigt hur som helst

Att man gör saker tillsammans, det har ju med alla att göra. I familjen på jobbet med kompisarna. Ja man mår bra av att göra saker tillsammans och det är ju något som vi alla har behov av. Att man mår bra och har kul ihop är något som gör att vi mår bra.
Så det finns mycket som man kan göra och det behöver inte inte kosta så mycket eller ta så mycket tid heller. Men det är bra att man gör det ändå, att man tar sig tid att göra något tillsammans å att man trivs bra ihop. Det kan vara att gå ut och äta ihop eller gå och spela bowling tillsammans.
Ja något så enkelt kan göra mycket för gemenskapen och det är ju toppen om det är möjligt att göra det tillsammans.

Det är bra att många företag gör det och att man tar hand om personalen så att den trivs bra, som smarter marketing till exempel som är ett trevligt företag där personalen trivs bra på jobbet. Och det är väl alla chefers dröm att personalen trivs på jobbet så att dom vill stanna kvar på jobbet men också att dom då gör ett bra jobb som gynnar alla.
Så det finns många fördelar med att hitta på saker tillsammans på jobbet så att personalen känner att dom är betydelsefulla och att det är värt att kämpa för företaget.

Ja så det är ett tips till alla som har ett företag.